Fotocelula
www.bitmakers.com
recambios de camas elásticas
www.juegosalairelibre.com
Micrómetro CCD
www.bitmakers.com
Food Pigments
www.proquimac.com
Acuarela Schmincke
vpiera.com

--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 Què vol dir que una carn tingui el segell de Benestar Animal?
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Què vol dir que una carn tingui el segell de Benestar Animal?
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

Investiguem el significat d'una de les etiquetes més visibles ara mateix a les lleixes dels supermercats, la de "BENESTAR ANIMAL - ANIMAL WELFAIR". Parlem amb Carles Rosell, gestor de l'àrea de Producció Animal de l'IRTA, l'organisme al darrere d'ANIMAL WELFAIR. I també amb Javier Guzman, director de l'organització Justícia Alimentària, l'organització autora del revelador informe "Las mentiras que comemos". Ens visita la nostra pescadora de referència, l'Àgueda Vitòria, que ve acompanyada de Cristina Caparrós, armadora i responsable de "La Platgeta". Amb elles parlem de la relació que una ciutat tan gran com Barcelona té amb la pesca, del futur de la professió i dels peixos que ara estan de temporada. Amb el Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, responem a una nena que vol saber què és la reacció de Maillard. També descobrirem un nou so del Salvador Garcia-Arbós i al restaurant El Petit Duval de Calafell ens faran venir gana amb la seva especialitat.

----------------------------------------------