www.lallardelmusic.com
www.acroperda.com
www.juegosalairelibre.com
www.bitmakers.com
www.barnacork.com
vpiera.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
Cervell i estómac, una relació amor-odi
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
A l'Hospital Psiquiàtric Mare de Déu de la Mercè de Barcelona fa gairebé 10 anys que fan un taller de cuina per ajudar en la recuperació les persones que tenen trastorns mentals greus. Parlem amb Anna Serra, psicòloga de l'hospital; amb Emma Gallardo, auxiliar de clínica i encarregada del taller de cuina, i amb dues de les assistents al taller, que ens expliquen com comprar, cuinar i després menjar plegats les ajuda a guanyar confiança i autonomia. També visita el restaurant caníbal Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, des d'on fa anys que observen la relació del cervell amb l'estómac, que molts anomenen "el segon cervell". I al "Nyap o top?", la secció en què decidim si un producte de supermercat és una delícia o bé un despropòsit, convidem un dels cantants que ha participat en el disc de La Marató: Joan Garrido. També descobrirem el so del Salvador Garcia-Arbós i el plat estrella del restaurant Niu Nou, a Bagà, el Berguedà
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
A l'Hospital Psiquiàtric Mare de Déu de la Mercè de Barcelona fa gairebé 10 anys que fan un taller de cuina per ajudar en la recuperació les persones que tenen trastorns mentals greus. Parlem amb Anna Serra, psicòloga de l'hospital; amb Emma Gallardo, auxiliar de clínica i encarregada del taller de cuina, i amb dues de les assistents al taller, que ens expliquen com comprar, cuinar i després menjar plegats les ajuda a guanyar confiança i autonomia. També visita el restaurant caníbal Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, des d'on fa anys que observen la relació del cervell amb l'estómac, que molts anomenen "el segon cervell". I al "Nyap o top?", la secció en què decidim si un producte de supermercat és una delícia o bé un despropòsit, convidem un dels cantants que ha participat en el disc de La Marató: Joan Garrido. També descobrirem el so del Salvador Garcia-Arbós i el plat estrella del restaurant Niu Nou, a Bagà, el Berguedà
----------------------------------------------