Barreras muting
www.bitmakers.com
Piano Yamaha
www.lallardelmusic.com
Food Colours
www.proquimac.com
rocódromos para escuelas
www.juegosalairelibre.com
Mensajeria urgente bufete abogados
www.ipsofacto-bcn.com

--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 El fenomen més imbatible de Nadal: el panettone
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
El fenomen més imbatible de Nadal: el panettone
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

En aquest menú especial del dia de Nadal, convidem el cantautor Quico Pi de la Serra al Restaurant Caníbal. Ha vingut acompanyat d'una de les seves guitarres per tocar-nos alguna cosa "nadalenca". Li fem tastar un dels panettones més famosos del mercat, el del supermercat Lidl, que segurament triomfa pel seu baix preu. Serà Nyap o Top? De panettones en sap, i molt, el cuiner italià Nicola Poltronieri, que també ens explicarà com veuen els italians les tradicions catalanes dels àpats nadalencs, amb la pasta com a protagonista: galets i canelons. I farem un brindis amb la nostra sommelier Clara Antúnez, que ens recomana bons vins per a aquestes festes amb una excel·lent relació qualitat-preu.

----------------------------------------------