Comprar Corcho Aislante
www.barnacork.com
coches infantiles
www.juegosalairelibre.com
grenailleuses maillon chaîne
www.acroperda.com
venta cabinas de pintura
www.acatec.net
cocinita de exterior para escuelas
www.juegosalairelibre.com

--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 Ricard Camarena, el cuiner obsessionat a no assemblar-se a ningú
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Ricard Camarena, el cuiner obsessionat a no assemblar-se a ningú
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

Ricard Camera té cinc restaurants a València, un dels quals reconegut amb dues estrelles Michelin, i acaba d'anunciar que el tancarà els caps de setmana perquè els seus treballadors puguin descansar. Premi Nacional de Gastronomia i fill adoptiu de la ciutat de València, és un dels cuiners més singulars que tenim. També visita el restaurant caníbal el nostre crític de capçalera, Philippe Regol. Amb ell comentarem dues pel·lícules sobre la restauració que s'acaben d'estrenar: "Delicioso" i "Hierve". També ens descobrirà l'última creació d'un reputat pastisser francès, François Perret, que serveix un croissant amb forma rectangular a la pastisseria del Ritz. Al "Nyap o top" convidem Joan Botta, que ara dirigeix i presenta "El suplement". Li farem tastar un plat que li recordarà la seva experiència treballant a "El Cafè de la República" amb Joan Barril. I el so del Salvador d'aquesta setmana fa un homenatge a la infusió de camamilla.

----------------------------------------------