Corcho visto fachada
www.barnacork.com
camas elásticas
www.juegosalairelibre.com
Colorants Naturals
www.proquimac.com
Control de presión
www.bitmakers.com

--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 Oli de palma: per què la indústria n'abusa i com podem boicotejar-lo?
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Oli de palma: per què la indústria n'abusa i com podem boicotejar-lo?
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

Un estudi recent liderat per l'Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona conclou que una dieta rica en oli de palma fa que els tumors siguin més agressius i amb més capacitat de fer metàstasi. Convidem el periodista Marc Casanovas, que ho ha estudiat a fons. Ens explicarà els motius pels quals, malgrat tot, la indústria alimentària continua utilitzant l'oli de palma. Se'n pot prohibir l'ús? Les empreses estan obligades a etiquetar l'oli de palma? Amb pressió social es podria aconseguir un canvi de tendència? Entrem a la cuina de la Ronit Stern, una cuinera israeliana que des del seu auster i acollidor restaurant de Barcelona, La Balabusta, ens ensenya com es menja a Tel-Aviv. L'actriu Nausicaa Bonnín tasta un nou producte sospitós al "Nyap o top?" Descobrirem amb què ens sorprèn el so del Salvador Garcia-Arbós i el xef Toni Gordillo ens farà salivar amb l'especialitat del seu restaurant: El hogar gallego, a Calella.

----------------------------------------------