--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 L'anguila, el peix misteriós del qual ningú es recorda
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
L'anguila, el peix misteriós del qual ningú es recorda
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

Quant fa que no mengeu anguila? Amb la pescadora i antropòloga Àgueda Vitòria parlem d'aquest peix blau d'aigua dolça misteriós i fascinant que està amenaçat. També coneixerem el projecte Rooftop Smokehouse, que elabora anguila fumada. Visita el restaurant caníbal Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, amb qui parlarem dels ous: la seva cocció i les seves propietats. Al "Nyap o top" convidem Toni Arbonès per celebrar els 25 anys d'un dels programes històrics de Catalunya Ràdio, "Els viatgers de la Gran Anaconda". També descobrirem el so del Salvador Garcia-Arbós i el plat estrella d'un restaurant de Valls especialitzat en esmorzars de forquilla, Ca l'Àngel.

----------------------------------------------