Boquillas Vandoren
www.lallardelmusic.com
Piera Art
vpiera.com
Separadores de Corcho
www.barnacork.com
Aislamientos Termoacústicos
www.corkshopbcn.com
Corcho Cónicos
www.corkshopbcn.com

--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 De 200 euros el cobert a 30 euros. De l'alta cuina a una bodega de barri
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
De 200 euros el cobert a 30 euros. De l'alta cuina a una bodega de barri
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

En Xavi Alba va ser durant més de deu anys la mà dreta d'Albert Adrià, mestre de cerimònies del restaurant Tickets i un dels caps pensants d'elBarri. Ara, obre una taberna on serveix cuina tradicional catalana. Visitem el seu restaurant, Bodega Pasaje, al barri de la Marina del Port, a Barcelona, amb el crític del Caníbal, Philippe Regol. Tastem alguns dels seus plats estrella i parlem amb en Xavi Alba de com l'experiència amb els germans Adrià l'ha marcat en aquest nou projecte tan diferent: l'ha ajudat o li ha jugat alguna mala passada? També visita el restaurant Caníbal el nostre dissenyador de capçalera, l'Òscar Guayabero, per parlar de com s'està perdent l'ús de les estovalles de tela en favor de les de paper d'un sol ús. Repassarem l'actualitat gastronòmica de la setmana, descobrirem el so d'en Salvador Garcia-Arbós i el restaurant Ca la Maria, a Llagostera, ens explicarà la seva especialitat: les garotes.

----------------------------------------------