Pigments de Cadmi
www.proquimac.com
Cabezal láser
www.bitmakers.com
Copic Markers
vpiera.com
Sulfato de Hierro
www.proquimac.com

--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 Nèstor Luján: "L'única mesura de viure és viure sense mesura"
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Nèstor Luján: "L'única mesura de viure és viure sense mesura"
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

Celebrem el centenari del naixement de Nèstor Luján. El seu llegat més important és la quantitat inabastable d'escrits: més d'una setantena de llibres i uns 25.000 articles periodístics. Un enorme intel·lectual que va escriure de tot, però que sobretot va deixar una petjada incomparable en les coses del menjar. Per acostar-nos a ell, ens paren taula en un dels seus restaurants preferits de Barcelona: el Via Veneto, i xerrem amb Josep Monje, ànima del Via Veneto, Carmen Alcaraz del Blanco, periodista gastronòmica, i Inés Butrón, escriptora i historiadora de la cuina. També escoltarem Anna Vega, periodista; Paquita Rexach, propietària de l'Hispània, a Arenys de Mar, un dels restaurants on més li agradava menjar; Miquel Sen, periodista gastronòmic que va treballar amb ell; Carles Vilarrubí, president de l'Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició, fundada per Luján, i Toni Massanés, director de la Fundació Alícia.

----------------------------------------------