www.lallardelmusic.com
www.ipsofacto-bcn.com
www.proquimac.com
www.masgames.es
www.masgames.pt
www.lallardelmusic.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
Pot la Thermomix cuinar els macarrons de l'àvia?
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
Thermomix és un dels robots de cuina més prestigiosos del món. En parlem amb Albert Murillo, expert en cultura digital i tecnologia a Catalunya Ràdio, que ens obre les portes de casa seva per explicar-nos que és molt fan de la Thermomix. També visitem el restaurant La Gormanda, on la seva xef, la Carlota Claver, ens ensenya algunes receptes on l'aparell és insubstituïble. Amb el periodista Marc Casanovas, visitem Food Coop Barcelona, el primer supermercat cooperatiu i participatiu de la ciutat, que vol ser garantia de sostenibilitat, proximitat i un tracte just cap a les productores i productors. També seu a la taula del restaurant caníbal Jordi Luque-Sanz, que ens descobreix la cuina de Corea a través del kimchi, els fideus de moniato, l'arròs i el picant. Repassem l'actualitat gastronòmica de la setmana, i ens ve salivera amb l'especialitat del restaurant Cal Nenet, als afores de Lleida: els cargols a la llauna.
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Thermomix és un dels robots de cuina més prestigiosos del món. En parlem amb Albert Murillo, expert en cultura digital i tecnologia a Catalunya Ràdio, que ens obre les portes de casa seva per explicar-nos que és molt fan de la Thermomix. També visitem el restaurant La Gormanda, on la seva xef, la Carlota Claver, ens ensenya algunes receptes on l'aparell és insubstituïble. Amb el periodista Marc Casanovas, visitem Food Coop Barcelona, el primer supermercat cooperatiu i participatiu de la ciutat, que vol ser garantia de sostenibilitat, proximitat i un tracte just cap a les productores i productors. També seu a la taula del restaurant caníbal Jordi Luque-Sanz, que ens descobreix la cuina de Corea a través del kimchi, els fideus de moniato, l'arròs i el picant. Repassem l'actualitat gastronòmica de la setmana, i ens ve salivera amb l'especialitat del restaurant Cal Nenet, als afores de Lleida: els cargols a la llauna.
----------------------------------------------