servei tècnic d'ascensors
www.ascensoresprim.com
www.ascensoresprim.com
Elevador para Pisos
www.ascensorsbaro.com
www.ascensorsbaro.com
fabbricante tappeti elastici rettangolari
www.masgames.it
www.masgames.it
shot blasting supplier
www.acroperda.com
www.acroperda.com
Material bellas artes
vpiera.com
vpiera.com
Pigments Cosmètics
www.proquimac.com
www.proquimac.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
Dades del programa
La fonda
Catalunya Ràdio
Pep Nogué obre "La fonda" els festius intersetmanals i a l'estiu!
Atenció, les imatges i descripcions del programa han estat recuperades d'internet amb un sistema semiautomàtic. Poden ser totalment inacurades o falses. Declinem tota responsablitat sobre les dades que es presenten.
Cuina
La fonda
Catalunya Ràdio
Pep Nogué obre "La fonda" els festius intersetmanals i a l'estiu!
Atenció, les imatges i descripcions del programa han estat recuperades d'internet amb un sistema semiautomàtic. Poden ser totalment inacurades o falses. Declinem tota responsablitat sobre les dades que es presenten.
Cuina
Personatges
Podcasts
- La mel, una llarga història
- Els blats antics de Gallecs
- Un Sant Esteve dolç
- La cuina catalana oblidada
- Ciència i cuina
- Pernil de muntanya
- Xesc Reina, l'home que acaricia les sobrassades
- "La cuina de les Comtesses" de Paco Alonso
- Ramón de Baila, memòria i experiència al Delta de l'Ebre
- Peres de Lleida
- Nous gironines
- Les mongetes del ganxet
- Marisc del Delta
- Llavors i noves varietats d'arròs
- Els ànecs de Deltebre
- El pollastre del Prat i el gall del Penedès
- Comando de la pizza
- Una tertúlia amb Josep Lladonosa
- Ganivets artesans
- La llonganissa de Vic
- El cuiner nòmada
- Un hort al Solsonès
- La vaca bruna dels Pirineus
- El Cadí té aroma de mantega i formatge
- Una finca sostenible
- Un Miracle al Solsonès
- La Poma de Girona
- El xef dels vegetals
- La llenya i el carbó
- Trio d'asos a l'Eixample de Barcelona
- Ovelles ripolleses i ovelles lacones
- Una granja d'11 vaques
- Dones pageses
- La cervesa artesana
- El cultiu de bolets
- Agricultura biodinàmica
- La maduració de la carn
- Bombolles per Sant Joan
- La xocolata i les mones
- L'anàlisi sensorial dels olis d'oliva verge extra
- L'art de pescador i l'art de cuinar
- L'emprenedoria d'una barista
- Les vaques Salers i les rutes vitivinícoles
- L'or verge extra
- Els torrons
- Vaques de llet
- Les gambes i el peix blau de Tarragona
- Vinagres de la Terra Ferma
- La cria del cargol a Ponts
- La noia de les ovelles pigallades
- Oli d'oliva verge extra i oli d'alvocat
- Les cabres de Curiols
- Els materials a la cuina
- Les avellanes catalanes
- La cuina del Serrallo
- Baldanes i sake
- L'arròs del Delta de l'Ebre
- Els destil·lats
- Malbaratament i sostenibilitat alimentària
- Pollastres ecològics
- Els microvegetals
- La tòfona d'estiu
- Tastar a cegues
- Què mengem avui?
- Temporers catalans
- El fetge gras
- La llagosta de la Mar d'Amunt
- Vinyes a l'Empordà
- El vi i la història a Tarragona
- Les dones pageses
- El pèsol negre i el paisatge
- L'agricultura ecològica
- Pagesia de 360 graus
- Maridatges i vins naturals
- Els ous són gastronòmics i fan festa
- Cuina catalana i pagesia
- Cuina i comunicació amb el "Gipsy Chef"
- Rutes formatgeres i de mercats
- Per Sant Esteve, canelons
- La cuina catalana està de moda?
- L'aviram
- Ruta de Formatges: de casa i internacionals
- Pastisseria i xocolata
- La cuina catalana: de la tradició a la modernitat
- El món de l'ànec
- Olis d'oliva catalans
- Cuina macrobiòtica
- Història de la cuina: conèixer el passat per avançar-se al futur
- Xavier Pellicer, vegetals a l'alta cuina
- Productes del món per enriquir la gastronomia local
- Aliments que reforcen el sistema immunitari
- Slow food, la cuina tranquil·la
- Creativitat i innovació
- Cargols i cargolaires
- Formatges artesans
- Un hort a casa
- Plantes silvestres comestibles
- La vaca llemosina
- Cervesa artesana
- La cuina brasilera
- Cuina i memòria
- Dinar de menú
- El món de l'embotit
- Cuina halal
- Instagram, la xarxa reina en el món de la cuina!
- Servei de taula
- Us agrada cuinar peix a casa?
- Sou panarres?
- Què en sabeu dels vins naturals?
- Sou fans de les infusions i begudes fredes?
- Què hi ha darrere de la cuina Michelin?
- Els formatges catalans
- Els formatges frescos
- Dones de terra
- Peixos desconeguts i sense preu
- Gelats, els més frescos de l'estiu
- Traiem tot el suc a la gamba de Palamós
- Els olis d'oliva: Valen el que costen?
- La sal, esnobisme o realitat?
- De cargols i cargolades
----------------------------------------------