Sistemas Medición
www.bitmakers.com
www.bitmakers.com
camas elásticas profesionales
www.juegosalairelibre.com
www.juegosalairelibre.com
shot blasting manufacture
www.acroperda.com
www.acroperda.com
Baldosas de Corcho
www.barnacork.com
www.barnacork.com
acoustic cork
www.corkshopbcn.com
www.corkshopbcn.com
distributeur maisonnettes infantis
www.masgames.fr
www.masgames.fr
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
Dades del programa
La fonda
Catalunya Ràdio
Pep Nogué obre "La fonda" els festius intersetmanals i a l'estiu!
Atenció, les imatges i descripcions del programa han estat recuperades d'internet amb un sistema semiautomàtic. Poden ser totalment inacurades o falses. Declinem tota responsablitat sobre les dades que es presenten.
Cuina
La fonda
Catalunya Ràdio

Pep Nogué obre "La fonda" els festius intersetmanals i a l'estiu!
Atenció, les imatges i descripcions del programa han estat recuperades d'internet amb un sistema semiautomàtic. Poden ser totalment inacurades o falses. Declinem tota responsablitat sobre les dades que es presenten.
Cuina
Personatges
Podcasts
-
La mel, una llarga història
-
Els blats antics de Gallecs
-
Un Sant Esteve dolç
-
La cuina catalana oblidada
-
Ciència i cuina
-
Pernil de muntanya
-
Xesc Reina, l'home que acaricia les sobrassades
-
"La cuina de les Comtesses" de Paco Alonso
-
Ramón de Baila, memòria i experiència al Delta de l'Ebre
-
Peres de Lleida
-
Nous gironines
-
Les mongetes del ganxet
-
Marisc del Delta
-
Llavors i noves varietats d'arròs
-
Els ànecs de Deltebre
-
El pollastre del Prat i el gall del Penedès
-
Comando de la pizza
-
Una tertúlia amb Josep Lladonosa
-
Ganivets artesans
-
La llonganissa de Vic
-
El cuiner nòmada
-
Un hort al Solsonès
-
La vaca bruna dels Pirineus
-
El Cadí té aroma de mantega i formatge
-
Una finca sostenible
-
Un Miracle al Solsonès
-
La Poma de Girona
-
El xef dels vegetals
-
La llenya i el carbó
-
Trio d'asos a l'Eixample de Barcelona
-
Ovelles ripolleses i ovelles lacones
-
Una granja d'11 vaques
-
Dones pageses
-
La cervesa artesana
-
El cultiu de bolets
-
Agricultura biodinàmica
-
La maduració de la carn
-
Bombolles per Sant Joan
-
La xocolata i les mones
-
L'anàlisi sensorial dels olis d'oliva verge extra
-
L'art de pescador i l'art de cuinar
-
L'emprenedoria d'una barista
-
Les vaques Salers i les rutes vitivinícoles
-
L'or verge extra
-
Els torrons
-
Vaques de llet
-
Les gambes i el peix blau de Tarragona
-
Vinagres de la Terra Ferma
-
La cria del cargol a Ponts
-
La noia de les ovelles pigallades
-
Oli d'oliva verge extra i oli d'alvocat
-
Les cabres de Curiols
-
Els materials a la cuina
-
Les avellanes catalanes
-
La cuina del Serrallo
-
Baldanes i sake
-
L'arròs del Delta de l'Ebre
-
Els destil·lats
-
Malbaratament i sostenibilitat alimentària
-
Pollastres ecològics
-
Els microvegetals
-
La tòfona d'estiu
-
Tastar a cegues
-
Què mengem avui?
-
Temporers catalans
-
El fetge gras
-
La llagosta de la Mar d'Amunt
-
Vinyes a l'Empordà
-
El vi i la història a Tarragona
-
Les dones pageses
-
El pèsol negre i el paisatge
-
L'agricultura ecològica
-
Pagesia de 360 graus
-
Maridatges i vins naturals
-
Els ous són gastronòmics i fan festa
-
Cuina catalana i pagesia
-
Cuina i comunicació amb el "Gipsy Chef"
-
Rutes formatgeres i de mercats
-
Per Sant Esteve, canelons
-
La cuina catalana està de moda?
-
L'aviram
-
Ruta de Formatges: de casa i internacionals
-
Pastisseria i xocolata
-
La cuina catalana: de la tradició a la modernitat
-
El món de l'ànec
-
Olis d'oliva catalans
-
Cuina macrobiòtica
-
Història de la cuina: conèixer el passat per avançar-se al futur
-
Xavier Pellicer, vegetals a l'alta cuina
-
Productes del món per enriquir la gastronomia local
-
Aliments que reforcen el sistema immunitari
-
Slow food, la cuina tranquil·la
-
Creativitat i innovació
-
Cargols i cargolaires
-
Formatges artesans
-
Un hort a casa
-
Plantes silvestres comestibles
-
La vaca llemosina
-
Cervesa artesana
-
La cuina brasilera
-
Cuina i memòria
-
Dinar de menú
-
El món de l'embotit
-
Cuina halal
-
Instagram, la xarxa reina en el món de la cuina!
-
Servei de taula
-
Us agrada cuinar peix a casa?
-
Sou panarres?
-
Què en sabeu dels vins naturals?
-
Sou fans de les infusions i begudes fredes?
-
Què hi ha darrere de la cuina Michelin?
-
Els formatges catalans
-
Els formatges frescos
-
Dones de terra
-
Peixos desconeguts i sense preu
-
Gelats, els més frescos de l'estiu
-
Traiem tot el suc a la gamba de Palamós
-
Els olis d'oliva: Valen el que costen?
-
La sal, esnobisme o realitat?
-
De cargols i cargolades
----------------------------------------------