wear-resistant shot blasting spare parts
www.acroperda.com
www.acroperda.com
Planchas Corcho
www.barnacork.com
www.barnacork.com
Engranajes de transmisión
addendum.es
addendum.es
Material para Bellas Artes
vpiera.com
vpiera.com
baño de desengrase
www.acatec.net
www.acatec.net
Artificial Vision
www.bitmakers.com
www.bitmakers.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
Dades del programa
La fonda
Catalunya Ràdio
Pep Nogué obre "La fonda" els festius intersetmanals i a l'estiu!
Atenció, les imatges i descripcions del programa han estat recuperades d'internet amb un sistema semiautomàtic. Poden ser totalment inacurades o falses. Declinem tota responsablitat sobre les dades que es presenten.
Cuina
La fonda
Catalunya Ràdio
Pep Nogué obre "La fonda" els festius intersetmanals i a l'estiu!
Atenció, les imatges i descripcions del programa han estat recuperades d'internet amb un sistema semiautomàtic. Poden ser totalment inacurades o falses. Declinem tota responsablitat sobre les dades que es presenten.
Cuina
Personatges
Podcasts
-
La mel, una llarga història
-
Els blats antics de Gallecs
-
Un Sant Esteve dolç
-
La cuina catalana oblidada
-
Ciència i cuina
-
Pernil de muntanya
-
Xesc Reina, l'home que acaricia les sobrassades
-
"La cuina de les Comtesses" de Paco Alonso
-
Ramón de Baila, memòria i experiència al Delta de l'Ebre
-
Peres de Lleida
-
Nous gironines
-
Les mongetes del ganxet
-
Marisc del Delta
-
Llavors i noves varietats d'arròs
-
Els ànecs de Deltebre
-
El pollastre del Prat i el gall del Penedès
-
Comando de la pizza
-
Una tertúlia amb Josep Lladonosa
-
Ganivets artesans
-
La llonganissa de Vic
-
El cuiner nòmada
-
Un hort al Solsonès
-
La vaca bruna dels Pirineus
-
El Cadí té aroma de mantega i formatge
-
Una finca sostenible
-
Un Miracle al Solsonès
-
La Poma de Girona
-
El xef dels vegetals
-
La llenya i el carbó
-
Trio d'asos a l'Eixample de Barcelona
-
Ovelles ripolleses i ovelles lacones
-
Una granja d'11 vaques
-
Dones pageses
-
La cervesa artesana
-
El cultiu de bolets
-
Agricultura biodinàmica
-
La maduració de la carn
-
Bombolles per Sant Joan
-
La xocolata i les mones
-
L'anàlisi sensorial dels olis d'oliva verge extra
-
L'art de pescador i l'art de cuinar
-
L'emprenedoria d'una barista
-
Les vaques Salers i les rutes vitivinícoles
-
L'or verge extra
-
Els torrons
-
Vaques de llet
-
Les gambes i el peix blau de Tarragona
-
Vinagres de la Terra Ferma
-
La cria del cargol a Ponts
-
La noia de les ovelles pigallades
-
Oli d'oliva verge extra i oli d'alvocat
-
Les cabres de Curiols
-
Els materials a la cuina
-
Les avellanes catalanes
-
La cuina del Serrallo
-
Baldanes i sake
-
L'arròs del Delta de l'Ebre
-
Els destil·lats
-
Malbaratament i sostenibilitat alimentària
-
Pollastres ecològics
-
Els microvegetals
-
La tòfona d'estiu
-
Tastar a cegues
-
Què mengem avui?
-
Temporers catalans
-
El fetge gras
-
La llagosta de la Mar d'Amunt
-
Vinyes a l'Empordà
-
El vi i la història a Tarragona
-
Les dones pageses
-
El pèsol negre i el paisatge
-
L'agricultura ecològica
-
Pagesia de 360 graus
-
Maridatges i vins naturals
-
Els ous són gastronòmics i fan festa
-
Cuina catalana i pagesia
-
Cuina i comunicació amb el "Gipsy Chef"
-
Rutes formatgeres i de mercats
-
Per Sant Esteve, canelons
-
La cuina catalana està de moda?
-
L'aviram
-
Ruta de Formatges: de casa i internacionals
-
Pastisseria i xocolata
-
La cuina catalana: de la tradició a la modernitat
-
El món de l'ànec
-
Olis d'oliva catalans
-
Cuina macrobiòtica
-
Història de la cuina: conèixer el passat per avançar-se al futur
-
Xavier Pellicer, vegetals a l'alta cuina
-
Productes del món per enriquir la gastronomia local
-
Aliments que reforcen el sistema immunitari
-
Slow food, la cuina tranquil·la
-
Creativitat i innovació
-
Cargols i cargolaires
-
Formatges artesans
-
Un hort a casa
-
Plantes silvestres comestibles
-
La vaca llemosina
-
Cervesa artesana
-
La cuina brasilera
-
Cuina i memòria
-
Dinar de menú
-
El món de l'embotit
-
Cuina halal
-
Instagram, la xarxa reina en el món de la cuina!
-
Servei de taula
-
Us agrada cuinar peix a casa?
-
Sou panarres?
-
Què en sabeu dels vins naturals?
-
Sou fans de les infusions i begudes fredes?
-
Què hi ha darrere de la cuina Michelin?
-
Els formatges catalans
-
Els formatges frescos
-
Dones de terra
-
Peixos desconeguts i sense preu
-
Gelats, els més frescos de l'estiu
-
Traiem tot el suc a la gamba de Palamós
-
Els olis d'oliva: Valen el que costen?
-
La sal, esnobisme o realitat?
-
De cargols i cargolades
----------------------------------------------
Pep Nogué