Cuatriciclos de Alquiler
topludirent.com
topludirent.com
muelle parque infantil
www.juegosalairelibre.com
www.juegosalairelibre.com
millorar eficiència energètica en ascensors
www.ascensoresprim.com
www.ascensoresprim.com
Etiquetas adhesivas
vpiera.com
vpiera.com
Milori Blue
www.proquimac.com
www.proquimac.com
Annatto
www.proquimac.com
www.proquimac.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
Bèlgica: patates rosses, musclos i cervesa
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
Amb el periodista gastronòmic Salvador Garcia-Arbós viatgem fins a Brussel·les, el país que va veure néixer Tintín. Allà el plat estrella són els musclos amb patates fregides, beuen cervesa feta per monjos de l'orde cistercenc i, de postres, mengen gofres soles o bé acompanyades.
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
Amb el periodista gastronòmic Salvador Garcia-Arbós viatgem fins a Brussel·les, el país que va veure néixer Tintín. Allà el plat estrella són els musclos amb patates fregides, beuen cervesa feta per monjos de l'orde cistercenc i, de postres, mengen gofres soles o bé acompanyades.
----------------------------------------------
Paula Molés