Envío mismo día a Canarias
www.ipsofacto-bcn.com
columpios de madera
www.juegosalairelibre.com
Lector Pharmacode
www.bitmakers.com
toboganes Feber
www.juegosalairelibre.com

--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 Vins naturals: com menys manipulis un vi, millor!
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Vins naturals: com menys manipulis un vi, millor!
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

Si has sentit a parlar de vins naturals, però no tens ni la més remota idea de què són, et presentem dues persones que parlen com els àngels... i potser després d'escoltar-los, en vols tastar algun. Joan Gómez Pallarés és filòleg clàssic, un savi del vi i autor de "Vinos naturales en España", i Rubén Parera és vitivinicultor del Celler Finca Parera. El Salvador Garcia-Arbós sempre ens fa venir ganes de viatjar i de menjar: avui anem a Bolonya per menjar tortel·linis, parmesà... i Toni Massanés parla de codonys i d'altres productes de temporada. Al "Nyap o Top", Gerard Jubany li fa tastar a la blogaire Lourdes López un gelat de remolatxa i mandarina. I la propina avui li toca a la gran Maria Nicolau.

----------------------------------------------