Corcho para Juntas
www.barnacork.com
toboganes
www.juegosalairelibre.com
Mensajeros Cerdanyola del Vallès
www.ipsofacto-bcn.com
Mejora procesos productivos
www.bitmakers.com
mesas de picnic para merenderos
www.juegosalairelibre.com
Medidor de Distancia
www.bitmakers.com

--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 Borja Sierra: "El que està matant l'hostaleria és la incertesa"
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Borja Sierra: "El que està matant l'hostaleria és la incertesa"
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

Quan visiteu un restaurant, us sentiu insegurs? Com s'ho han de fer per fugir del concepte "restaurant quiròfan"? El sector necessita un pla Marshall? Parlem dels canvis que estan vivint els bars i restaurants, i de com ha afectat la Covid-19 el seu dia a dia. El futur de la restauració amb Borja Sierra, copropietari i cuiner de la Granja Elena, a la Zona Franca de Barcelona. Amb Jordi Luque descobrim els ganivets més famosos i més esmolats de Catalunya, els Pallarès Solsona. La sommelier Clara Antúnez ens avança com serà la verema d'aquest any atípic, marcat per un excés de pluja i una plaga de míldiu a les vinyes. El so del Salvador Garcia-Arbós és el d'un molinet de cafè¿ A veure què ens explica! I el nostre crític de capçalera, Philippe Regol, s'atreveix a tastar una mortadel·la vegana al "Nyap o top?" del Gerard Jubany.

----------------------------------------------