Baquetas Vic Firth
www.lallardelmusic.com
Squid Ink
www.proquimac.com
Papel Archés
vpiera.com
Mensajeria urgente Sant Cugat
www.ipsofacto-bcn.com

--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 Eliana Thibaut Comalada, la dona que ha rebutjat col·laborar amb Ferran Adrià
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Eliana Thibaut Comalada, la dona que ha rebutjat col·laborar amb Ferran Adrià
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

Viatgem fins a Perpinyà perquè conegueu Eliana Thibaut Comalada, escriptora, historiadora de la cuina catalana i mestra de grans xefs. Té 90 anys i més de 60 llibres escrits. Una dona importantíssima per a la història de la gastronomia catalana. El periodista gastronòmic Salvador García-Arbós ens explica com es prepara i es consumeix el cafè arreu del món. Toni Massanés, director de la fundació Alícia, parla de calçots i de la salsa amb què se suquen, el romesco. El músic Joan Colomo se sotmet al "Nyap o top" de Gerard Jubany i determina si un grapat de grills amb ceba i gust de barbacoa són un nyap o un producte gourmet. El crític gastronòmic Philippe Regol menja a la Bodega 1900 del xef Albert Adrià. L'actor Sergi López ens explica quina és la seva magdalena de Proust i la propina la posa Maria Nicolau.

----------------------------------------------