www.corkshopbcn.com
castelomega.com
www.lallardelmusic.com
www.juegosalairelibre.com
www.acroperda.com
www.barnacork.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
Nadal en petit comitè, però que no hi falti ni l'escudella ni la carn d'olla!!
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
Aquest any serem menys a taula però les tradicions són les tradicions i, per sort, són inamovibles! Cada territori té les seves i els plats que mengem per Nadal ens fan sentir que som al Nadal. Avui, segons la tradició, menjarem escudella i carn d'olla. De què depèn que un plat es converteixi en tradició? En parlem amb el director de la Fundació Alícia, Toni Massanés, i amb la cuinera d'El Ferrer de Tall, Maria Nicolau. Nadal no se celebra igual arreu del món. Per saber com es viuen aquestes festes a diferents punts del planeta, viatgem als països d'acollida dels nostres corresponsals: Beirut, amb Txell Feixas; Moscou, amb Manel Alías; Berlín, on hi trobem Oriol Serra; Washington, des d'on ens informa Geni Lozano; Brussel·les, amb Jordi Baró; París, amb David Melgarejo, i Buenos Aires, amb Joan Biosca; Salvador Garcia-Arbós ens descobreix el so del sagí a la sopa; Philippe Regol tasta el brou de Nadal "Aneto" al "Nyap o top?" i tanquem el restaurant amb una escena de "Mujercitas".
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Aquest any serem menys a taula però les tradicions són les tradicions i, per sort, són inamovibles! Cada territori té les seves i els plats que mengem per Nadal ens fan sentir que som al Nadal. Avui, segons la tradició, menjarem escudella i carn d'olla. De què depèn que un plat es converteixi en tradició? En parlem amb el director de la Fundació Alícia, Toni Massanés, i amb la cuinera d'El Ferrer de Tall, Maria Nicolau. Nadal no se celebra igual arreu del món. Per saber com es viuen aquestes festes a diferents punts del planeta, viatgem als països d'acollida dels nostres corresponsals: Beirut, amb Txell Feixas; Moscou, amb Manel Alías; Berlín, on hi trobem Oriol Serra; Washington, des d'on ens informa Geni Lozano; Brussel·les, amb Jordi Baró; París, amb David Melgarejo, i Buenos Aires, amb Joan Biosca; Salvador Garcia-Arbós ens descobreix el so del sagí a la sopa; Philippe Regol tasta el brou de Nadal "Aneto" al "Nyap o top?" i tanquem el restaurant amb una escena de "Mujercitas".
----------------------------------------------