Subvenciones Generalitat Ascensores
www.ascensorsbaro.com
cabina de pintar
www.acatec.net
Verduras Deshidratadas
www.proquimac.com
LK-G30
www.bitmakers.com
Boquillas saxofón
www.lallardelmusic.com
Colorantes Solvente Liquidos
www.proquimac.com

--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 Com hem passat del pa i la patata a menjar en restaurants amb estrella en tan poc temps?
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Com hem passat del pa i la patata a menjar en restaurants amb estrella en tan poc temps?
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

La revolució d'El Bulli, si hi pensem bé, va ser fa menys de 20 anys. Abans, però, el país que va acollir la revolució més important de la història de la gastronomia després de la Nouvelle Cuisine estava immers en la gana, acabava de superar una guerra civil i una postguerra. Com s'explica haver passat de la patata a les escumes en tan poc temps? Aquesta pregunta va obsessionar durant molt de temps Inés Butrón, escriptora i historiadora de la cuina, i és el que intenta respondre al seu llibre, acabat de reeditar, "Comer en España. De la cocina de subsistencia a la cocina de vanguardia" (Ed. Trea). També seu a la taula del restaurant caníbal el llibreter Nacho Borraz, que ens recomana tres llibres homenatge als vegetals. El dissenyador Òscar Guayabero ens explica la relació que hi ha entre els bastonets asiàtics i els escuradents, un dels invents més antics de la història. El Salvador Garcia-Arbós ens descobreix el seu so de la setmana.

----------------------------------------------