tapon corcho
www.corkshopbcn.com
Corcho Cónicos
www.corkshopbcn.com
corcho para suelos
www.corkshopbcn.com
Tuerca Ciega Protegida
www.acroperda.com

--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 La Boqueria fa 180 anys
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
La Boqueria fa 180 anys
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

Al mercat de la Boqueria, el dia 19 de març, fa 180 anys que s'hi va posar la primera pedra. Un mercat que ha marcat la vida de la capital catalana. Per a aquest aniversari us hem preparat un menú ben especial. Esmorzem amb Nacho Borraz, llibreter a La Central del Raval, per buscar els cinc millors llibres escrits sobre el mercat. I després passegem amb Toni Massanés pel mític mercat, que té més de 260 comerços, que són refugi de turistes, barcelonins i grans cuineres i cuiners. Josep Capdevila d'Avinova ens explica la història d'aquesta parada centenària. Però tenim més coses: Gerard Jubany sotmet el xef Joan Gurguí al seu particular "Nyap i top", ho superarà? I per acabar, "La propina", que ens arriba des del Priorat de la mà de Joan Asens.

----------------------------------------------