Servei 24 Hores d'Ascensors
www.ascensorsbaro.com
Sate fachada corcho
www.barnacork.com
Paint Booth
www.acatec.net
Sensores digitales de presión
www.bitmakers.com
Reparación de cabezal HSD
castelomega.com

--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 Maria Nicolau: "La resposta a la sostenibilitat i el malbaratament és la cuina d'abans"
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Maria Nicolau: "La resposta a la sostenibilitat i el malbaratament és la cuina d'abans"
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

Maria Nicolau és cuinera de poble. La trobareu als fogons del restaurant El Ferrer de Tall, a Vilanova de Sau. És llegida, culta, entusiasta i, sobretot, estima el seu ofici. Sempre té gana, física i intel·lectual. La Paula Molés la convida a dinar a casa seva, on, a banda de menjar, reflexiona sobre l'ofici de cuinera i el que suposa exercir la professió en un entorn rural. També sabem quina és la magdalena de Proust de la soprano Ainhoa Arteta; el crític gastronòmic Philippe Regol dina al restaurant Al Marge de Badalona. I la propina la deixa la pagesa Dolors Català des d'Arbeca (Lleida).

----------------------------------------------