Curcumine
www.proquimac.com
Seguridad en Máquinas
www.bitmakers.com
circuitos calistenia para parques
www.juegosalairelibre.com
Corcho Aislante
www.barnacork.com
Colorante Carmín
www.proquimac.com

--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 Com mengen per Nadal a l'Argentina, Palestina, Suècia i el Japó?
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Com mengen per Nadal a l'Argentina, Palestina, Suècia i el Japó?
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

Com es viu el Nadal a les taules d'arreu del món? Viatgem a l'Argentina amb Samael Fain, copropietari de l'empresa El criollito; a Palestina, de la mà de l'escriptor i dermatòleg Salah Jamal; també visitem el nord d'Europa per descobrir què cuinen i què mengen els suecs: ens ho explica la xef Nina Olsson, propietària del restaurant Pappa Sven de Barcelona, i acabem la volta al món fixant-nos en el Japó, on aquestes festes són una barreja de costums curiosos, alguns dels quals són importats d'Europa i dels Estats Units. Ens hi acompanya la sommelier i copropietària dels restaurants Dos Palillos i Dos Pebrots, Tamae Imachi. I Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, ens explica què es cuina i què es menja un dia com avui i com han canviat els menús nadalencs al llarg dels anys

----------------------------------------------