vpiera.com
www.bitmakers.com
vpiera.com
vpiera.com
www.proquimac.com
www.lallardelmusic.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
Estris de cuina i llibres gastro que has d'embolicar per Nadal i tot el que no cal que compris!
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
Si voleu fer contents amics i familiars devots del producte de proximitat i de qualitat, foodies, vegans i amants de la tradició i la tècnica, i també els que saben apreciar un bon vi, regaleu-los llibres! Amb les recomanacions de Nacho Borraz, llibreter a La Central del Raval, l'encertareu segur! I si us estimeu més passar a l'acció sense equivocar-vos, podeu consultar la llista d'estris de cuina que us faran la vida més fàcil i que ha preparat el dissenyador Òscar Guayabero. I sobretot sabreu quins són els objectes que és millor que no compreu perquè acabaran al fons d'un calaix. El cantant Miki Núñez rememora la seva magdalena de Proust. El director de la Fundació Alícia, Toni Massanés, parla de les ostres i d'altres productes de temporada. I la propina la deixa el viticultor Joan Asens des del Priorat.
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Si voleu fer contents amics i familiars devots del producte de proximitat i de qualitat, foodies, vegans i amants de la tradició i la tècnica, i també els que saben apreciar un bon vi, regaleu-los llibres! Amb les recomanacions de Nacho Borraz, llibreter a La Central del Raval, l'encertareu segur! I si us estimeu més passar a l'acció sense equivocar-vos, podeu consultar la llista d'estris de cuina que us faran la vida més fàcil i que ha preparat el dissenyador Òscar Guayabero. I sobretot sabreu quins són els objectes que és millor que no compreu perquè acabaran al fons d'un calaix. El cantant Miki Núñez rememora la seva magdalena de Proust. El director de la Fundació Alícia, Toni Massanés, parla de les ostres i d'altres productes de temporada. I la propina la deixa el viticultor Joan Asens des del Priorat.
----------------------------------------------