Trombón Yamaha 448
www.lallardelmusic.com
Precios Contrabajos
www.lallardelmusic.com
venta cabinas de pintura
www.acatec.net
Envío de muestras hospitales
www.ipsofacto-bcn.com

--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 Jesús Pizarro i Yotam Ottolenghi: com viuen els seus restaurants a Londres l'arribada del Brexit?
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Jesús Pizarro i Yotam Ottolenghi: com viuen els seus restaurants a Londres l'arribada del Brexit?
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

Per què el Brexit és un dels plats més indigestos d'Europa? Com viuen els negocis de restauració la incertesa de la sortida del Regne Unit de la Unió Europea? Per respondre aquestes preguntes viatgem a Londres, on treballa el xef José Pizarro, considerat l'ambaixador de la cuina espanyola a la capital britànica, on regenta quatre restaurants. També li preguntem a Yotam Ottolenghi, una de les figures més influents de la cuina a tot el Regne Unit, com veu la sortida del Regne Unit de la Unió Europea. Ottolenghi va arribar a Londres ara fa més de 20 anys; té sis restaurants a la capital britànica, llibres best-sellers i publica setmanalment a The Guardian. També li preguntem al músic i cantant Salva Racero quina és la seva magdalena de Proust. El director de la Fundació Alícia, Toni Massanés, parla d'hamburgueses vegetals i d'altres productes de temporada.

----------------------------------------------