www.sigma.cat
www.proquimac.com
www.masgames.fr
www.ipsofacto-bcn.com
www.acroperda.com
www.masgames.pt
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
L'univers infinit del mar i muntanya
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
El mar i muntanya és un dels conceptes més genuïns de la cuina catalana. Ha perdurat amb desenes de formes i fórmules: pollastre amb escamarlans, sèpia amb mandonguilles, peus de porc amb gambes, guatlles amb fesols, cloïsses i peus de porc, calamars farcits de carn¿ El nostre conseller d'afers gastronòmics, el cuiner italià Nicola Poltronieri, ens fa veure totes les seves virtuts, descobrim si hi ha res a Itàlia que s'assembli i ens ensenya a preparar uns galets mar i muntanya, amb botifarra i gambes. Amb quina beguda acompanya bé els plats de mar i muntanya? La nostra sommelier, Clara Antúnez, ens proposa un vi escumós. Aprofitem l'avinentesa per fer el manual definitiu i aclarir tot l'embolic darrere el xampany, el cava, el Corpinnat, el Clàssic Penedès i els ancestrals. I fem salivera amb una sopa de pa: l'especialitat del restaurant Ca l'Amador, a Josa del Cadí, a l'Alt Urgell.
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
El mar i muntanya és un dels conceptes més genuïns de la cuina catalana. Ha perdurat amb desenes de formes i fórmules: pollastre amb escamarlans, sèpia amb mandonguilles, peus de porc amb gambes, guatlles amb fesols, cloïsses i peus de porc, calamars farcits de carn¿ El nostre conseller d'afers gastronòmics, el cuiner italià Nicola Poltronieri, ens fa veure totes les seves virtuts, descobrim si hi ha res a Itàlia que s'assembli i ens ensenya a preparar uns galets mar i muntanya, amb botifarra i gambes. Amb quina beguda acompanya bé els plats de mar i muntanya? La nostra sommelier, Clara Antúnez, ens proposa un vi escumós. Aprofitem l'avinentesa per fer el manual definitiu i aclarir tot l'embolic darrere el xampany, el cava, el Corpinnat, el Clàssic Penedès i els ancestrals. I fem salivera amb una sopa de pa: l'especialitat del restaurant Ca l'Amador, a Josa del Cadí, a l'Alt Urgell.
----------------------------------------------