corcho para yoga
www.corkshopbcn.com
distributeur balançoire
www.masgames.fr
Eritrosina
www.proquimac.com
corcho
www.corkshopbcn.com

--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 Quin model de ramaderia volem?
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Quin model de ramaderia volem?
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

Per respondre a aquesta qüestió ens aturem en la petjada ecològica de la carn que mengem, en quanta en consumim, en les exportacions, en les polítiques públiques que afecten petits productors, en el preu de la carn i en el benestar animal. Escoltem dos grans experts: Marta Guadalupe Rivera, doctora en Veterinària i Sociologia, i professora de recerca al Consell Superior d'Investigacions Científiques, i Francesc Reguant, economista i president de la Comissió d'Economia Agroalimentaria del Col·legi d'Economistes. I també petits ramaders. Des de l'Alta Garrotxa, Jordi "Toti" Juanola, pastor de muntanya i productor de xai ecològic. Des del Solsonès, Marta Borràs, que té un projecte de producció, elaboració i comercialització de carn i embotits de porc ecològic, Dpagès. Des del Berguedà, Martina Marcet és al capdavant de Cal Roio, una finca on crien pollastre i vedella ecològica. I des del Moianès, Just Serra, que cria vedella ecològica des de fa trenta anys.

----------------------------------------------