Sistema Visión Versátil
www.bitmakers.com
Boquillas trompeta
www.lallardelmusic.com
Envío de llaves urgente
www.ipsofacto-bcn.com
túnel de desengrase
www.acatec.net

--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 Lectures d'estiu i pícnics a la fresca
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Lectures d'estiu i pícnics a la fresca
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

Durant el confinament, la cultura ha omplert moltes hores mortes i ha fet que el temps avancés menys lentament. Tot i que les llibreries han estat tancades al públic durant mesos, moltes han mantingut l'activitat malgrat les persianes abaixades. Ara que, a poc a poc, van recuperant l'enyorada normalitat, convidem el nostre llibreter de capçalera, Nacho Borraz, llibreter a la Central del Raval, per posar-nos al dia de les novetats gastroliteràries i altres tresors que podem posar a la maleta aquest estiu. Si alguna cosa ve de gust aquests dies, a banda de llegir, és el contacte amb la natura i sortir de la ciutat. Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, ens explica el secret per fer un pícnic i que sigui tot un èxit. I la propina la deixa el viticultor Joan Asens des del Priorat.

----------------------------------------------