www.acroperda.com
www.masgames.es
www.corkshopbcn.com
www.lallardelmusic.com
www.acroperda.com
www.sigma.cat
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
Els envasos de plàstic: una revolució fora de control
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
L'ús dels plàstics d'un sol ús té efectes negatius en el medi ambient, però també en la salut humana. Reunim la directora de Rezero, Rosa García, i el doctor Miquel Porta, catedràtic de Salut Pública de la UAB i investigador de l'IMIM, per parlar dels efectes dels plàstics en la nostra salut. I també tenim temps per parlar dels vins brisats amb la sommelier i nutricionista Clara Antúnez. El calçot és un aliment que aguanta el fred, fins i tot les glaçades, i que s'ha convertit en tot un emblema social a través de les calçotades. En parlem amb Toni Massanés, director de la Fundació Alícia. El periodista Toni Cruanyes recorda la seva magdalena de Proust; Tonatiuh Cortés, propietari de Cloudstreet Bakery, tasta un producte de qualitat dubtosa al "Nyap o top?"; Philippe Regol, el nostre crític gastronòmic, dina a Xavier Pellicer Restaurant i ens ho explica, i la propina la deixa la pagesa Dolors Català des d'Arbeca (les Garrigues).
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
L'ús dels plàstics d'un sol ús té efectes negatius en el medi ambient, però també en la salut humana. Reunim la directora de Rezero, Rosa García, i el doctor Miquel Porta, catedràtic de Salut Pública de la UAB i investigador de l'IMIM, per parlar dels efectes dels plàstics en la nostra salut. I també tenim temps per parlar dels vins brisats amb la sommelier i nutricionista Clara Antúnez. El calçot és un aliment que aguanta el fred, fins i tot les glaçades, i que s'ha convertit en tot un emblema social a través de les calçotades. En parlem amb Toni Massanés, director de la Fundació Alícia. El periodista Toni Cruanyes recorda la seva magdalena de Proust; Tonatiuh Cortés, propietari de Cloudstreet Bakery, tasta un producte de qualitat dubtosa al "Nyap o top?"; Philippe Regol, el nostre crític gastronòmic, dina a Xavier Pellicer Restaurant i ens ho explica, i la propina la deixa la pagesa Dolors Català des d'Arbeca (les Garrigues).
----------------------------------------------