Envío de componentes sanguíneos
www.ipsofacto-bcn.com
Copic rotuladores
vpiera.com
Precios Fagot
www.lallardelmusic.com
Clairefontaine
vpiera.com

--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 Els bodegons: la nostra història gastronòmica a través de l'art
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Els bodegons: la nostra història gastronòmica a través de l'art
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

Què expliquen i què no expliquen els bodegons? Fem un recorregut pels quadres de bodegons o natures mortes que exposa el Museu Nacional d'Art de Catalunya amb Francesc Quílez, coordinador de col·leccions del MNAC, i entrevistem el director d'art i fotògraf Germán Pardo. També ampliem la llista de plats estel·lars de la gastronomia universal amb la paella, amb el periodista gastronòmic Salvador Garcia-Arbós. Els ous de gallina són un luxe a l'abast de tothom. Ens ho explica Toni Massanés, director de la Fundació Alícia; la cantant Núria Feliu recorda la seva "magdalena de Proust"; el periodista i director de la revista Cuina, Josep Sucarrats, repeteix com a client al restaurant Caníbal i tasta un producte de qualitat dubtosa al "Nyap o top?"; Philippe Regol, el nostre crític gastronòmic de capçalera, fa un vermut a "Sant Antoni Gloriós" i la propina la deixa la cuinera Maria Nicolau, del restaurant El Ferrer de Tall, de Vilanova de Sau (Osona).

----------------------------------------------