Fábrica de Corcho
www.barnacork.com
Color NPK
www.proquimac.com
porterías de futbol
www.juegosalairelibre.com
Insonorización Habitación
www.corkshopbcn.com
Copic rotuladores
vpiera.com

--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 La decisió més compromesa de la taqueria més popular dels EUA
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
La decisió més compromesa de la taqueria més popular dels EUA
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

Filadèlfia és notícia aquests dies per un petit establiment de tacos: South Philly Barbacoa. La seva mestressa, la cuinera mexicana Cristina Martínez, i el seu marit, Ben Miller, han decidit deixar de servir carn de porc al seu restaurant. El motiu ens l'explica el periodista Marc Casanovas des de Boston. També parlem de l'all i de les seves propietats desinfectants amb Toni Massanés, director de la fundació Alícia; el periodista Eloi Vila recorda la seva magdalena de Proust; Philippe Regol, el nostre crític gastronòmic de capçalera, ens descobreix el restaurant "Hoja Santa", segons ell el millor mexicà de Catalunya, i la propina la deixa la ramadera Isabel Castanyer des del Mas La Coromina, a la Vall d'en Bas.

----------------------------------------------