Servei 24 Hores d'Ascensors
www.ascensorsbaro.com
costilla tablero granallado
www.acroperda.com
Tinta Copic
vpiera.com
Percusión Yamaha
www.lallardelmusic.com
Piera belles arts
vpiera.com

--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 Bee Wilson, edulcorants naturals i els estralls del temporal Gloria
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Bee Wilson, edulcorants naturals i els estralls del temporal Gloria
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

Descobrim la producció llibretera de la historiadora britànica Bee Wilson, especialitzada en gastronomia i alimentació, que explica com es construeixen els gustos i tracta problemes contemporanis controvertits sobre la nostra manera de relacionar-nos amb el menjar. En parlem amb el nostre llibreter de capçalera de La Central del Raval, Nacho Borraz (@librosalabrasa). El dàtil és una llaminadura natural i una de les noves tendències en edulcorants. Ho explica Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, amb qui també analitzarem com ha afectat les collites el pas del temporal Gloria. El cantant Litus rememora la seva magdalena de Proust; el crític gastronòmic Philippe Regol ens descobreix Soluna, un restaurant japonès diferent on no serveixen sushi, i la propina la deixa Maria Costa des de Cal Rosal, al Berguedà.

----------------------------------------------