www.bitmakers.com
vpiera.com
www.bitmakers.com
www.juegosalairelibre.com
www.ipsofacto-bcn.com
www.corkshopbcn.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
Fruites i verdures ecològiques: són més sanes i nutritives?
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
Per saber els pros i contres de l'agricultura ecològica passegem amb el Ferran Berenguer per un camp de carxofes ecològiques del Prat de Llobregat. També visitem un súper eco amb la catedràtica de Nutrició i Bromatologia de la Universitat de Barcelona, Carme Vidal, per saber si la fruita i verdura ecològica és realment més sana. I també sabrem què és el Food Design, la disciplina que estudia el disseny alimentari, amb el dissenyador Òscar Guayabero. A més, Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, parla de les algues, de les seves propietats nutricionals; el periodista expert en pa Ibán Yarza rememora la seva Magdalena de Proust; el crític de cinema Àlex Gorina tasta unes aletes de pollastre de qualitat dubtosa al "Nyap o top?" de Gerard Jubany; el crític gastronòmic Philippe Regol sopa al restaurant Virens, a l'Hotel Almanac de la Gran Via de Barcelona. I la propina la deixa el viticultor Joan Asens, des del Priorat.
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Per saber els pros i contres de l'agricultura ecològica passegem amb el Ferran Berenguer per un camp de carxofes ecològiques del Prat de Llobregat. També visitem un súper eco amb la catedràtica de Nutrició i Bromatologia de la Universitat de Barcelona, Carme Vidal, per saber si la fruita i verdura ecològica és realment més sana. I també sabrem què és el Food Design, la disciplina que estudia el disseny alimentari, amb el dissenyador Òscar Guayabero. A més, Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, parla de les algues, de les seves propietats nutricionals; el periodista expert en pa Ibán Yarza rememora la seva Magdalena de Proust; el crític de cinema Àlex Gorina tasta unes aletes de pollastre de qualitat dubtosa al "Nyap o top?" de Gerard Jubany; el crític gastronòmic Philippe Regol sopa al restaurant Virens, a l'Hotel Almanac de la Gran Via de Barcelona. I la propina la deixa el viticultor Joan Asens, des del Priorat.
----------------------------------------------