Sensor IP65
www.bitmakers.com
Soluciones SAP
www.bitmakers.com
filtres à poussière
www.acroperda.com
Artificial Vision
www.bitmakers.com

--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 El pijama: recuperem unes postres en perill d'extinció
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
El pijama: recuperem unes postres en perill d'extinció
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

Quant temps fa que no heu menjat un pijama? Si heu nascut després dels anys 90 potser ni n'heu vist ni n'heu tastat mai cap. En parlem amb el propietari del restaurant 7 Portes, Paco Soler Parellada, que el serveix a la carta des del 1951, i que s'inspira en el préssec Melba d'August Escoffier. De la figura d'Escoffier i de l'origen del préssec Melba ens en parla Núria Bàguena, historiadora i divulgadora del patrimoni culinari. I li preguntem al xef Pau Gascó per l'adaptació del pijama que serveix al seu restaurant Petit Pau (Sants). Ens endinsem en el procés de fabricació del whisky amb la sommelier i nutricionista Clara Antúnez; Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, ens explica com es cuina la truita de riu; el cantautor Albert Pla recorda la seva magdalena de Proust; l'advocat Alberto García Moyano ("En ocasiones veo bares") se sotmet al "Nyap o top?" de Gerard Jubany; Philippe Regol dina a Els Casals de Sagàs, i la propina la deixa la pagesa Dolors Català des d'Arbeca.

----------------------------------------------