vpiera.com
www.ascensorsbaro.com
www.ipsofacto-bcn.com
www.juegosalairelibre.com
www.acroperda.com
www.acroperda.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
El plat saludable de Harvard, bledes i el nou Via Veneto
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
Els Estats Units, país associat per excel·lència al menjar porqueria, curiosament ens ha donat un dels models de referència més importants del món pel que fa a menjar saludable: el plat saludable de la Universitat Harvard, dissenyat per The Source Nutrition, un organisme independent format per 21 científics que no accepta cap publicitat, patrocini comercial ni assessorament mèdic. Amb el periodista Marc Casanovas, el nostre home a Boston (Massachusetts), sabrem en què consisteix aquesta fórmula màgica. L'actriu Estel Solé recorda la seva magdalena de Proust. El director de la Fundació Alícia, Toni Massanés, parla de les propietats nutricionals de les bledes i d'altres productes que trobem ara de temporada. El crític gastronòmic Philippe Regol visita el restaurant Via Veneto de Barcelona i ens explica el seu nou rumb, i la propina la deixa la ramadera Isabel Castanyer des del Mas la Coromina de la Vall d'en Bas, a la Garrotxa.
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Els Estats Units, país associat per excel·lència al menjar porqueria, curiosament ens ha donat un dels models de referència més importants del món pel que fa a menjar saludable: el plat saludable de la Universitat Harvard, dissenyat per The Source Nutrition, un organisme independent format per 21 científics que no accepta cap publicitat, patrocini comercial ni assessorament mèdic. Amb el periodista Marc Casanovas, el nostre home a Boston (Massachusetts), sabrem en què consisteix aquesta fórmula màgica. L'actriu Estel Solé recorda la seva magdalena de Proust. El director de la Fundació Alícia, Toni Massanés, parla de les propietats nutricionals de les bledes i d'altres productes que trobem ara de temporada. El crític gastronòmic Philippe Regol visita el restaurant Via Veneto de Barcelona i ens explica el seu nou rumb, i la propina la deixa la ramadera Isabel Castanyer des del Mas la Coromina de la Vall d'en Bas, a la Garrotxa.
----------------------------------------------