www.masgames.com
www.acroperda.com
www.lallardelmusic.com
castelomega.com
www.bitmakers.com
www.lallardelmusic.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
Tres Reis d'Orient, tres cartes i una muntanya de carbó
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
Avui tenim una reserva per a tres al restaurant Caníbal. L'han feta amb els sobrenoms de "Gaspar", "Melcior" i "Baltasar", però qui s'amaga darrere de Ses Majestats d'Orient són Jordi Luque, Carme Gasull i Roger Estrada. Ells són els nostres reis particulars i avui els donarem de dinar, sí, però se'ls gira feina, la de respondre les cartes de tres dels nostres col·laboradors habituals: Salvador Garcia-Arbós, Clara Antúnez i Maria Nicolau. I també els toca la feina desagradable de repartir carbó! L'actor Alex Brendemühl ens explica la seva magdalena de Proust. El director de la Fundació Alícia, Toni Massanés, parla de l'origen del tortell de Reis i altres productes de temporada. El crític gastronòmic Philippe Regol se'n va d'excursió pel Solsonès i visita el monestir El Miracle, on a banda de dormir també s'hi pot menjar. I la propina la deixa la pagesa Maria Costa (el Berguedà).
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Avui tenim una reserva per a tres al restaurant Caníbal. L'han feta amb els sobrenoms de "Gaspar", "Melcior" i "Baltasar", però qui s'amaga darrere de Ses Majestats d'Orient són Jordi Luque, Carme Gasull i Roger Estrada. Ells són els nostres reis particulars i avui els donarem de dinar, sí, però se'ls gira feina, la de respondre les cartes de tres dels nostres col·laboradors habituals: Salvador Garcia-Arbós, Clara Antúnez i Maria Nicolau. I també els toca la feina desagradable de repartir carbó! L'actor Alex Brendemühl ens explica la seva magdalena de Proust. El director de la Fundació Alícia, Toni Massanés, parla de l'origen del tortell de Reis i altres productes de temporada. El crític gastronòmic Philippe Regol se'n va d'excursió pel Solsonès i visita el monestir El Miracle, on a banda de dormir també s'hi pot menjar. I la propina la deixa la pagesa Maria Costa (el Berguedà).
----------------------------------------------