www.acroperda.com
www.juegosalairelibre.com
www.barnacork.com
www.lallardelmusic.com
www.ascensorsbaro.com
www.juegosalairelibre.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
Quan menjar és un malson: malalties minoritàries que afecten l'alimentació
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
Ens sumem a La Marató de Catalunya Ràdio i TV3, i descobrim dues malalties minoritàries que afecten la manera de menjar dels malalts: la síndrome triple A i el Prader-Willi. Escoltem el testimoni de joves afectats i dels seus familiars i també ens acompanya la metgessa Assumpta Caixàs, doctora especialitzada en nutrició a l'Hospital Universitari Parc Taulí de Sabadell. A més, Toni Massanés ens presenta un projecte dissenyat especialment per a aquesta edició de La Marató: KetoAlícia, un projecte de la Fundació Alícia que ajuda els afectats d'algunes d'aquestes malalties minoritàries a menjar millor. Amb la sommelier Clara Antúnez parlem de les propietats d'una de les begudes de moda, kombutxa. L'actor Pol López se sotmet al "Nyap o top" de Gerard Jubany i tasta un pollastre tikkà masala! Com cada setmana, el crític Philippe Regol ens descobreix un nou restaurant. I la propina la deixa la cuinera Maria Nicolau, del restaurant El Ferrer de Tall.
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Ens sumem a La Marató de Catalunya Ràdio i TV3, i descobrim dues malalties minoritàries que afecten la manera de menjar dels malalts: la síndrome triple A i el Prader-Willi. Escoltem el testimoni de joves afectats i dels seus familiars i també ens acompanya la metgessa Assumpta Caixàs, doctora especialitzada en nutrició a l'Hospital Universitari Parc Taulí de Sabadell. A més, Toni Massanés ens presenta un projecte dissenyat especialment per a aquesta edició de La Marató: KetoAlícia, un projecte de la Fundació Alícia que ajuda els afectats d'algunes d'aquestes malalties minoritàries a menjar millor. Amb la sommelier Clara Antúnez parlem de les propietats d'una de les begudes de moda, kombutxa. L'actor Pol López se sotmet al "Nyap o top" de Gerard Jubany i tasta un pollastre tikkà masala! Com cada setmana, el crític Philippe Regol ens descobreix un nou restaurant. I la propina la deixa la cuinera Maria Nicolau, del restaurant El Ferrer de Tall.
----------------------------------------------