Food Dyes
www.proquimac.com
Instrumentos de Arco
www.lallardelmusic.com
grenailleuse
www.acroperda.com
Precios Trompas
www.lallardelmusic.com
Lacas Alumínicas
www.proquimac.com

--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 Jonathan Safran Foer: "No podem salvar el planeta sense canviar la nostra manera de menjar"
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Jonathan Safran Foer: "No podem salvar el planeta sense canviar la nostra manera de menjar"
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

L'escriptor nord-americà Jonathan Safran Foer té molt clar que la millor manera de combatre el canvi climàtic és menjar menys carn. En el seu últim llibre "Podem salvar el planeta abans de sopar", ens interpel·la directament per demostrar-nos que la nostra manera de menjar té un impacte directe en l'emergència climàtica. Amb el periodista Salvador Garcia-Arbós, busquem els deu plats estel·lars de la gastronomia universal. El protagonista d'avui és el dònut. Òscar Broc se sotmet al "Nyap o top" de Gerard Jubany i tasta un biquini de dònut de La Bikineria del Mercat del Ninot, del xef Joan Gurgui. El crític Philippe Regol visita La Patería de Sousa, a Extremadura, i ens ho explica. Toni Massanés posa en valor el porro. Sabrem també quina és la magdalena de Proust de l'escriptor i cineasta David Trueba. I la propina la deixa la ramadera Isabel Castanyer des del Mas la Coromina de la Vall d'en Bas.

----------------------------------------------