ALJU blades
www.acroperda.com
Elevador para Pisos
www.ascensorsbaro.com
Mensajeria rápida barcelona madrid
www.ipsofacto-bcn.com
tapones de corcho
www.corkshopbcn.com
Papel Navigator
vpiera.com

--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 Ens mengem els millors cervellets del Fòrum Gastronòmic
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Ens mengem els millors cervellets del Fòrum Gastronòmic
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

Aquest any el Fòrum Gastronòmic té com a leitmotiv el lema "Repensar la gastronomia". I això és el que els hem preguntat a 10 personalitats del món de la gastronomia que ens hem trobat passejant pel recinte de la Fira de Barcelona: com repensarien ells la gastronomia? I com que nosaltres som un restaurant caníbal, els hem fet una altra pregunta indispensable: si ells sabessin que menjant-se algú podrien adquirir tots els seus coneixements, a qui devorarien? El nostre llibreter de capçalera, Nacho Borraz, ens porta dues novetats gastroliteràries. El productor de cinema Lluís Miñarro recorda la seva magdalena de Proust. El director de la Fundació Alicia, Toni Massanés, parla de menuts i repassa els productes de temporada que hem de menjar. El crític gastronòmic Philippe Regol analitza els premiats i estrellats de les Michelin 2019. I la propina la deixa el viticultor Joan Asens des del Masroig, al Priorat. Un menú variat al gust del consumidor.

----------------------------------------------