WHEELABRATOR blades
www.acroperda.com
Vicente Piera
vpiera.com
Precios Pianos Digitales
www.lallardelmusic.com
Envio express Bellaterra
www.ipsofacto-bcn.com
Ascensores Girona
www.sigma.cat

--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 Xefs que són marques, cantimplores i xirimoies
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Xefs que són marques, cantimplores i xirimoies
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

Què són els xefs avui dia? Són més marques que no pas cuiners? Dos xefs de renom, Jordi Cruz i Dani Garcia, s'han trobat a Barcelona aquesta setmana per debatre sobre com els han afectat i influït les estrelles Michelin, la televisió i la col·laboració amb les marques. També parlem de l'origen de les cantimplores, un objecte amb un ús molt estès per motius mediambientals però que fa molts anys que existeix. Ara se'n troben de plàstic, metall, cuir, fang, vidre, acer inoxidable però, com eren les primeres cantimplores de la història? De què estaven fetes? Ens ho explica Óscar Guayabero, que ho sap tot sobre el disseny dels objectes que envolten l'acte de menjar. El poeta Joan Margarit, guardonat amb el Premi Cervantes 2019, recorda la seva magdalena de Proust. El director de la Fundació Alícia, Toni Massanés, parla d'una fruita tropical oblidada: la xirimoia. I repassa els productes que hem de menjar de temporada. La propina la deixa la pagesa Dolors Català des d'Arbeca.

----------------------------------------------