cabinas de pintura usadas
www.acatec.net
Food Colours
www.proquimac.com
venta de tapones de corcho
www.corkshopbcn.com

--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 El menjar de les dues alemanyes separades pel mur, avellanes i vi de guarda
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
El menjar de les dues alemanyes separades pel mur, avellanes i vi de guarda
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

Durant prop de 40 anys Alemanya es va dividir per una frontera física que va afectar, i molt, la manera de cuinar i també l'alimentació dels berlinesos de l'est i de l'oest. Quin gust tenia la RDA abans de la caiguda del mur de Berlín? Quina olor feien els carrers i els menjadors de les cases? I quin gust té ara l'Alemanya unificada? En parlem amb Pere Vilanova, catedràtic de Ciència Política de la Universitat de Barcelona, i amb el corresponsal de Catalunya Ràdio a Berlín, Oriol Serra. La cineasta Neus Ballús recorda la seva magdalena de Proust, un plat que la fa viatjar al continent africà. La sommelier i nutricionista Clara Antúnez ens explica què és el vi de guarda. Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, parla de la reina dels fruits secs: l'avellana. El crític gastronòmic Philippe Regol dina al Restaurant Coure de Barcelona i la propina la deixa la cuinera del restaurant El Ferrer de Tall, Maria Nicolau, que dona de dinar a tots els polítics!

----------------------------------------------