www.proquimac.com
www.corkshopbcn.com
www.ascensoresprim.com
www.bitmakers.com
www.acatec.net
castelomega.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
Najat Kaanache, la cuinera bascomarroquina que no cuina ni tagín ni cuscús
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
Najat Kaanache, una de les 4 dones més influents de l'Àfrica, s'asseu a la taula del Restaurant Caníbal per parlar-nos de cuina marroquina, de dones que lideren, del paper de l'agricultura i dels pagesos. Té l'enorme mèrit de posar en valor la cuina marroquina: acolorida, plena d'espècies, confluència de cultures i molt saborosa. L'actor Francesc Orella comparteix amb nosaltres un dels primers plats que va aprendre a cuinar a "La magdalena de Proust". La pizza no podia faltar al top 10 de plats estel·lars de la gastronomia universal; en parlem amb el periodista Salvador Garcia-Arbós. El director de la Fundació Alícia, Toni Massanés, ens explica les propietats de l'oliva, un producte sense el qual no s'entendria la cuina mediterrània. Pau Arenós, periodista gastronòmic, tasta uns Donettes d'unicorn al "Nyap o top" de Gerard Jubany. El crític gastronòmic Philippe Regol menja al restaurant Petit Pau de Barcelona i la propina la deixa la ramadera Isabel Castanyer des de la Vall d'en Bas.
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Najat Kaanache, una de les 4 dones més influents de l'Àfrica, s'asseu a la taula del Restaurant Caníbal per parlar-nos de cuina marroquina, de dones que lideren, del paper de l'agricultura i dels pagesos. Té l'enorme mèrit de posar en valor la cuina marroquina: acolorida, plena d'espècies, confluència de cultures i molt saborosa. L'actor Francesc Orella comparteix amb nosaltres un dels primers plats que va aprendre a cuinar a "La magdalena de Proust". La pizza no podia faltar al top 10 de plats estel·lars de la gastronomia universal; en parlem amb el periodista Salvador Garcia-Arbós. El director de la Fundació Alícia, Toni Massanés, ens explica les propietats de l'oliva, un producte sense el qual no s'entendria la cuina mediterrània. Pau Arenós, periodista gastronòmic, tasta uns Donettes d'unicorn al "Nyap o top" de Gerard Jubany. El crític gastronòmic Philippe Regol menja al restaurant Petit Pau de Barcelona i la propina la deixa la ramadera Isabel Castanyer des de la Vall d'en Bas.
----------------------------------------------