topludirent.com
www.bitmakers.com
www.juegosalairelibre.com
www.acroperda.com
www.ipsofacto-bcn.com
www.bitmakers.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
Cervesa sense alcohol, moniatos i tràfic d'angules
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
La visió tradicional de la cervesa sense alcohol és la d'un producte dolent i barat que consumeix la gent que no pot beure una altra cervesa. Per què històricament hem associat aquesta beguda amb problemes de salut? És possible fer una millor cervesa 0'0? L'hi preguntem al periodista Marc Casanovas a "Menjar sense ficció". El músic i cantant Arnau Tordera rememora la seva magdalena de Proust. Amb Tots Sants arriba el temps dels moniatos: el director de la Fundació Alícia, Toni Massanés, en parla i també d'altres productes de temporada. El crític gastronòmic Philippe Regol visita el restaurant japonès Kappo de Madrid i ens ho explica. I, finalment, la propina la deixa la pagesa Maria Costa de Cal Rosal des del Berguedà.
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
La visió tradicional de la cervesa sense alcohol és la d'un producte dolent i barat que consumeix la gent que no pot beure una altra cervesa. Per què històricament hem associat aquesta beguda amb problemes de salut? És possible fer una millor cervesa 0'0? L'hi preguntem al periodista Marc Casanovas a "Menjar sense ficció". El músic i cantant Arnau Tordera rememora la seva magdalena de Proust. Amb Tots Sants arriba el temps dels moniatos: el director de la Fundació Alícia, Toni Massanés, en parla i també d'altres productes de temporada. El crític gastronòmic Philippe Regol visita el restaurant japonès Kappo de Madrid i ens ho explica. I, finalment, la propina la deixa la pagesa Maria Costa de Cal Rosal des del Berguedà.
----------------------------------------------