www.acroperda.com
www.acroperda.com
castelomega.com
www.bitmakers.com
www.ascensoresprim.com
vpiera.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
Qui va ser el beneit que va fregir la primera patata?
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
Amb l'escriptor i periodista gastronòmic Salvador Garcia-Arbós busquem els 10 plats estel·lars de la gastronomia universal. Les patates fregides -o patates rosses- encapçalen la llista; les trobem en plats icònics europeus com ara els "moules-frites", el popular plat belga de musclos amb patates, el "fish and chips" anglès o acompanyant un bistec. Sabrem per què costa tant trobar unes bones patates fregides, com les que fa el xef Jordi Vilà al seu restaurant Alkimia, i li preguntem a la cuinera d'El Ferrer de Tall, Maria Nicolau, què té aquest plat que ens fa salivar. Sabrem quina és la magdalena de Proust del periodista Santi Villas. Li preguntem a Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, com hem de collir els primers bolets sense malmetre el bosc. El crític gastronòmic Philippe Regol menja al restaurant La Salita de València, de la xef Begoña Rodrigo. I la propina la deixa Maria Nicolau des de Vilanova de Sau.
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Amb l'escriptor i periodista gastronòmic Salvador Garcia-Arbós busquem els 10 plats estel·lars de la gastronomia universal. Les patates fregides -o patates rosses- encapçalen la llista; les trobem en plats icònics europeus com ara els "moules-frites", el popular plat belga de musclos amb patates, el "fish and chips" anglès o acompanyant un bistec. Sabrem per què costa tant trobar unes bones patates fregides, com les que fa el xef Jordi Vilà al seu restaurant Alkimia, i li preguntem a la cuinera d'El Ferrer de Tall, Maria Nicolau, què té aquest plat que ens fa salivar. Sabrem quina és la magdalena de Proust del periodista Santi Villas. Li preguntem a Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, com hem de collir els primers bolets sense malmetre el bosc. El crític gastronòmic Philippe Regol menja al restaurant La Salita de València, de la xef Begoña Rodrigo. I la propina la deixa Maria Nicolau des de Vilanova de Sau.
----------------------------------------------