www.proquimac.com
www.barnacork.com
www.bitmakers.com
www.sigma.cat
www.barnacork.com
addendum.es
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
Plagues a la vinya, carbassons i el futur incert de la restauració
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
Des de fa uns dies, una plaga de fongs ataca amb virulència les vinyes del Penedès. La pandèmia, el míldiu, la pluja, els excedents i els mercats tancats fan que la situació dels viticultors i els cellers sigui del tot incerta. En parlem amb el director del Consell Regulador de la DO Penedès, Francesc Olivella, i amb Gerard Maristany, emprenedor i petit productor de Porroig. Ens preguntem si podem combatre el racisme des de la gastronomia amb el nostre home a Boston, el periodista Marc Casanovas. També analitzem els canvis que s'han produït a nivell d'hostaleria i restauració en els darrers mesos i debatem si és sostenible l'actual model gastronòmic, amb el nostre crític de capçalera Philippe Regol. Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, ens explica l'origen i les propietats del carbassó i les múltiples opcions que ens ofereix aquesta hortalissa, sovint poc valorada. I la propina la deixa la pagesa Maria Costa des del Berguedà.
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Des de fa uns dies, una plaga de fongs ataca amb virulència les vinyes del Penedès. La pandèmia, el míldiu, la pluja, els excedents i els mercats tancats fan que la situació dels viticultors i els cellers sigui del tot incerta. En parlem amb el director del Consell Regulador de la DO Penedès, Francesc Olivella, i amb Gerard Maristany, emprenedor i petit productor de Porroig. Ens preguntem si podem combatre el racisme des de la gastronomia amb el nostre home a Boston, el periodista Marc Casanovas. També analitzem els canvis que s'han produït a nivell d'hostaleria i restauració en els darrers mesos i debatem si és sostenible l'actual model gastronòmic, amb el nostre crític de capçalera Philippe Regol. Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, ens explica l'origen i les propietats del carbassó i les múltiples opcions que ens ofereix aquesta hortalissa, sovint poc valorada. I la propina la deixa la pagesa Maria Costa des del Berguedà.
----------------------------------------------