Sensor Alta Velocidad
www.bitmakers.com
Pigmentos Perlescentes
www.proquimac.com
grenailleuses fabrication
www.acroperda.com
Acuarelas Rembrandt
vpiera.com
Sensor Láser Distancia
www.bitmakers.com

--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 Anna Espelt: "Una de les coses que més vida em dona és escoltar els cicles de la terra"
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Anna Espelt: "Una de les coses que més vida em dona és escoltar els cicles de la terra"
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

Entrevistem Anna Espelt, biòloga i enòloga de formació i directora del Celler Espelt; és la 8a generació d'una família dedicada al vi i a la pagesia. Espelt és per a ella un projecte de vida, la seva particular manera de connectar amb les arrels i de cuidar una part de la seva terra. Amb el periodista gastronòmic Salvador García-Arbós viatgem pel món per elaborar una llista de plats estel·lars de la gastronomia universal. Avui dediquem aquest espai a la coca de iogurt o pa de pessic. Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, ens recorda la importància de menjar fruita, sempre de temporada i de proximitat. Les terrasses s'han convertit en l'oasi de la restauració? En parlem amb el nostre crític gastronòmic de capçalera, Philippe Regol, i la propina la deixa la cuinera d'El Ferrer de Tall, Maria Nicolau, des de Vilanova de Sau.

----------------------------------------------