Piano Yamaha P45
www.lallardelmusic.com
Viçens Piera
vpiera.com
fabricante de camas elásticas
www.juegosalairelibre.com
DISA blades
www.acroperda.com
Xanthophylle
www.proquimac.com

--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 Una classe d'història a través del pa: dels pans plans al pa de pagès
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Una classe d'història a través del pa: dels pans plans al pa de pagès
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

La història dels pobles s'explica a través del pa i Antoni Riera Melis, catedràtic emèrit de la Universitat de Barcelona i doctor en Història Medieval, ens l'explica a nosaltres en una visita guiada al Museu Egipci de Barcelona. També anem fins al Forn Mistral del barri de Gràcia de Barcelona, on conversem amb Andreu Bertran, propietari i forner d'un negoci amb 140 anys d'història. El periodista Marc Casanovas viu a Boston des de fa només un mes i ens explica les seves primeres impressions sobre l'alimentació dels nord-americans; l'escriptora Siri Hustvedt rememora una recepta de la seva mare a base de carn; Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, parla de les propietats organolèptiques de la llimona; l'observador gastronòmic Jordi Luque tasta una aigua mineral envasada en llauna al "Nyap o top"; el crític gastronòmic Philippe Regol dina al Bistrot Bilou de Barcelona i la pagesa Maria Costa de Cal Rosal deixa la propina des de Berga.

----------------------------------------------